Daffinrud har hatt en solid start på sin første Ladies European Tour-sesong med tre topp 20-plasseringer på de fem turneringene hun har spilt og en respektabel 32. plass på pengelisten.

Nå kan det imidlertid gå et par måneder før vi ser henne i turneringsaksjon igjen.

Team Norway-spilleren deltok nylig i LET Access-turneringen Drøbak Ladies Open. Der måtte hun trekke seg etter åpningsrunden på 77 slag på grunn av smerter i håndleddet. Mandag skriver hun på sin Facebook-profil setter henne ut av spill i flere uker.

– MRI-bildene viste at håndleddsskaden var verre enn først antatt, og jeg får ikke lov til å slå fulle slag de neste fem-seks ukene. Åpenbart veldig skuffet, men jeg skal jobbe hardt for å komme tilbake bedre enn noen gang. Jeg kommer definitivt til å jobbe MYE putting, skriver hun på sin Facebook-profil.

Heldigvis for Daffinrud er det et forholdsvis rolig turneringsprogram på Ladies European Tour de neste ukene. Frem til midten av juli skal det kun spilles to turneringer. Det er nærliggende å tro at hun også trenger litt tid på å trene seg opp igjen når hun kan begynne å slå fulle slag i andre halvdel av juli en gang.

Daffinrud er ikke den eneste Team Norway-spilleren som har blitt stoppet av skade i håndleddet denne sesongen. Marita Engzelius pådro seg både senebetennelse og begynnelsen på et tretthetsbrudd i november i fjor, og gikk glipp av de to første månedene av årets Symetra Tour-sesong. Hun gjorde comeback for en måned siden.