Det blir en ufrivillig frihelg for Espen etter en dårlig runde på +5 i dag. Neste oppdrag – US Open kvalifisering på mandag. 

 

Fire birdies er veldig bra. 3 x dobbel bogey og 3 x bogey betyr trøbbel. +5 på runden sendte ham ned til T109 og soleklar ‘missed cut’. 

 

Wenworth er en flott bane for strategisk golfspill og god planlegging. Espen viser klasse ved å få fire birdies på runden. Det er helt på linje med de aller beste. Nå holder han humøret oppe og ser fram mot neste utfordring.

 

– Tøff uke på en tøff bane, ikke det jeg trengte! US Open kvalifisering på mandag.

 

Espen fikk Challenge Tour trofeet denne uken. Kanskje det kan virke som en inspirasjon for å finne fram taktene fra 2012.

 

 

 

 

Turneringen ledes av Francesco Molinari. Han er alene i tet etter dagens runde på -4. Italieneren er kjent som en strålende jernspiller og viste det ettertrykkelig i dag.

 

Cuten ser ut til å gå på +2. Blant dem som kan holde Kofstad med selskap på tribunen i helgen finner vi McDowell, McIlroy, Poulter, Donald og Olesen.

 

Dagens solskinnshistorie på regntunge Wentworth er Miguel Angel Jimenez. I sin turnering nummer 600 klarer han cuten. -3 i dag er strålende. Godt å se The Mechanic på banen igjen.

 

James Kingston, som ledet etter 1.runden, er på +6 etter 14 hull i dag og tilbake på par. Ting skjer fort på Wentworth, en bane som straffer selv de best knallhardt.