Frihelg for Kofstad

1.runde på +1 gav brukbart utgangspunkt. En runde på par ville sannsynligvis bety at Espen klarte cuten. Slik gikk det ikke.

Publisert

Det blir en ufrivillig frihelg for Espen etter en dårlig runde på +5 i dag. Neste oppdrag – US Open kvalifisering på mandag. 

Fire birdies er veldig bra. 3 x dobbel bogey og 3 x bogey betyr trøbbel. +5 på runden sendte ham ned til T109 og soleklar ‘missed cut’. 

Wenworth er en flott bane for strategisk golfspill og god planlegging. Espen viser klasse ved å få fire birdies på runden. Det er helt på linje med de aller beste. Nå holder han humøret oppe og ser fram mot neste utfordring.

– Tøff uke på en tøff bane, ikke det jeg trengte! US Open kvalifisering på mandag.

Espen fikk Challenge Tour trofeet denne uken. Kanskje det kan virke som en inspirasjon for å finne fram taktene fra 2012.

Turneringen ledes av Francesco Molinari. Han er alene i tet etter dagens runde på -4. Italieneren er kjent som en strålende jernspiller og viste det ettertrykkelig i dag.

Cuten ser ut til å gå på +2. Blant dem som kan holde Kofstad med selskap på tribunen i helgen finner vi McDowell, McIlroy, Poulter, Donald og Olesen.

Dagens solskinnshistorie på regntunge Wentworth er Miguel Angel Jimenez. I sin turnering nummer 600 klarer han cuten. -3 i dag er strålende. Godt å se The Mechanic på banen igjen.

James Kingston, som ledet etter 1.runden, er på +6 etter 14 hull i dag og tilbake på par. Ting skjer fort på Wentworth, en bane som straffer selv de best knallhardt.

Powered by Labrador CMS