Med 132 deltakere i seks ulike handicapklasser er dette en solid massemønstring av spillere på 50 pluss. I en hel uke skal de trene, hygge seg, leke og kjempe om heder og ære, pokaler og flott premier.

Den største premien og motivasjonsfaktoren er likevel «Golfgleden» bestående av omtrent like store deler helse og humør.

Moroa starter med tre dagers innspill på turneringsbanene og tilhørende «aftergolf» med premiering og gavedryss hver dag.

Viktig med sosialiserende tiltak også, når man nærmer seg perioden i livet hvor man har lett for å tro at man kan og vet alt. Det er vel i grunnen noe av det beste med golfspillet at man er åpen for å leke, prøve og feile med et smil og glede seg over fornyet mestring.

NSG Winter Tour på Mar Menor er starten på en lang sesong for mange seniorer. Over 1300 av totalt 2760 medlemmer spiller jevnlig på Classic Tour.

Totalt er det lagt opp til 140 turneringsdager fordelt på cirka 70 baner på årets terminliste. I tillegg kommer NSG Lagserie Match som er en av de viktigste rekrutteringsarenaene for seniorer som vil måle mestring. Over 1300 spillere deltok i dette lagspillet i 2017, og det er meget gledelig at så mange damer og spillere med litt høyere handicap finner stor glede i denne meget sosiale og spennende turneringsformen.

Dette er fundamentet i det vi kaller «golfgleden».

Viktige bidragsytere til «golfgleden» er ikke minst alle de banene som har glede av og ser verdien i å tilby seniorer en aldri så liten honnør-pris når de spiller Lagserie matcher og på stille dager og tider hvor det ellers ikke er så mye trafikk på banen.

Vi vet at dette betyr veldig mye for mange som ellers ikke hadde hatt anledning til å spille så mye som de gjør.  Når du plutselig opplever lønnsreduksjonen du får med NAV som «arbeidsgiver», forstår du bedre hvorfor det er viktig å få mest mulig ut av de kronene du har til rådighet.

Flere opplysninger om Norsk Senior Golf sitt virke, turneringsprogram (Classic Tour) og medlemstilbud finner du på https://www.seniorgolf.no/.