27-åringen gjorde hele ti birdies og to bogeys i finalerunden av Mizuno Classic på Kintetsu Kashikojima Country Club, etter å ha startet dagen hele syv slag bak ledereren over natten, Bo-mee Lee.

Lewis imponerte med tre strake birdies på de tre siste hullene, for å avslutte 11 under par, ett slag foran Lee, som bare klarte å avslutte med en runde på par.

– Det var ganske uventet å gjøre de tre siste birdiene. De var alle ganske lange putter, så det var ikke lett, sa Lewis etter seieren.

På det 16. senket hun en putt på åtte meter, før hun gikk opp i delt ledelse med en firemeter for birdie like etter. På det 18. senket hun ytterlige en åttemetersputt. Lee hadde muligheten til å tvinge Lewis ut i omspill, men misset sin avgjørende birdieputt på det siste hullet. Dermed var det amerikaneren som kunne innkassere sjekken på 180 000 dollar.

– Jeg visste jeg var langt bak. Jeg tenkte at hvis jeg kom til 10 under par ville jeg være i nærheten. Å gå 64 den siste runden føles alltid bra.

Tittelen var Lewis sin fjerde for sesongen, etter at hun tidligere i år vant Mobile Bay LPGA Classic i april, Shoprite LPGA Classic i juni, og Navistar LPGA Classic i september.

Etter søndagens seier, er hun nå favoritt foran Inbee Park til å hale i land «Årets spiller»-utmerkelsen ved slutten av sesongen.

Etter å ha vunnet to turneringer på rad, tok Suzann Pettersen seg en ukes velfortjent fri. Hun skal imidlertid tilbake i aksjon igjen om noen dager. Da er det klar for hennes gode venninne, Lorena Ochoa sin egen turnering i Mexico.