Borregaard-spilleren avsluttet med 75 slag i Paris, hennes svakeste runde denne uken, og ble straffet med et fall fra 9. til 15. plass på leaderboardet.

Lundgreen hadde ingen god dag på jobb med bare en birdie, en bogey og en kostbar dobbelbogey på det 12. par 5-hullet.

Hun endte dermed seks over par sammenlagt, ti slag bak den overlegne vinneren Caroline Afonso (Frankrike). Afonso avsluttet som den eneste spilleren under par, fem slag foran Katy McNicoll (Skottland) på andreplass.

Lundgreen nærmer seg nå Pamela Pretswell og Marion Ricordeau på LET Access Tours Order of Merit-liste. Pretswell endte tre slag bak Lundgreen på delt 24. plass, mens Ricordeau misset cuten. Det er de tre høyest plasserte på OoM som sikret LET-kortet når året er omme.

Neste turnering på programmet for Lundgreen & co er Azores Ladies Open på Sao Miguel Island i Portugal, 5. til 7. oktober.

– – – – – 

 

Runde 2

Cecilie Lundgreen fortsetter sitt solide spill på LET Access-tour.

Sarpingen startet dagen på delt 20. plass, men er nå oppe på en delt 9. plass etter en andrerunde på 73 slag – en bedring på ett slag fra torsdagsrunden.

Lundgreen startet stabilt med to birdies og resten par på de første ni, før hun så falt tilbake med tre bogeys og ingen birdies i innspurten. Likevel er hun igjen inne på topp-10 på leaderboardet, tre over totalt og fem slag bak de franske lederne Melodie Bourdy og Caroline Afonso.

Det er verdt å nevne at Lundgreen ligger foran både Pamela Pretswell (T17) og Marion Ricordeau (MC), de to kvinnene som ligger foran henne på pengelisten. Med sesongslutten stadig nærmere, blir det spennende å se om hun klarer å klore seg forbi de to innen året er omme.

– – – – – – 

 

Runde 1

Cecilie Lundgreen deler 20. plassen etter første runde av Fourqueux Ladies Open.

Med to seiere på årets LET Access Tour, holder Borregaard-veteran Cecilie Lundgreen stø kurs mot en billett på Ladies European Tour neste sesong. 

Lundgreen har levert resultater i toppen uke etter uke gjennom hele året, men torsdag stanget hun i åpningen av Fourquex Ladies Open i Paris.

Sarpingen gjorde riktignok fire birdies, men fire bogeys og en dobbelbogey på et par 5-hull ødela scoren. Dermed deler hun 20. plassen så langt, sammen med syv andre spillere. Det er dog jevnt i toppen, og ingen spillere har rukket å separere seg fra feltet.

Lundgreen ligger fem bak den franske lederen Melodie Bourdy, og bare slaget bak de 11 som deler 9. plassen. En av dem er skotske Pamela Pretswell, som innehar plassen over Lundgreen på Order of Merit. Pengeliste-lederen Marion Ricordeau ligger fem over par, noe som bare holder til en delt 47. plass.

Lundgreen må vinne for å ta igjen Bourdeau på toppen av listen denne uken, samtidig som Bourdeau må ende langt ned på leaderboardet. Etter denne turneringen, gjenstår bare tre turneringer av årets LET Access-sesong. Så gjenstår det å se om Lundgreen kan klatre helt til topps når året er omme.