Roman Krusinski har kommet til enighet med DNB om å drive golfbanen på Grøtvedt i Askim videre. I spøkefull tone fortalte Roman de rundt 70 medlemmene på medlemsmøte onsdag at han ville bli klubbens største sponsor. Klubben skal i 2012 fremstå som en god klubb-bane, med lite rough (røff) og god vedlikehold. I tillegg skal to av greenene bygges om. Det er green 1 og 2, som i sin tid ble bygget som midlertidige greener.

– Vi tenker å gjøre anlegget om til et sted hvor folk trives, sier Roman, som sammen med kona Elisabeth skal lage et aktivitetssenter og heve miljøet med åpen kafe, hvor man kan få kjøpe seg en kaffetår og noe å bite i – både sommer som vinter. Det vil bli kjørt opp skiløyper så snart det kommer snø og gjør forholdene gode for skigåing.

-Vårt mål er å holde kafeen åpen også i helgene vinterstid, sier Roman Krusinski.

Trives

– Jeg vil at folk skal trives på golfbanen, sier Roman. Det skal nå skrives en samarbeidsavtale med Askim Golfklubb om driften videre. Blant annet vil Roman Krusinski senke årsavgiften på spillingen til 3000 kroner for medlemmene, ta bort inngangsbilletten (askje/andelsbevis) og ha en differensiert greenfee – hvor man kan betale for å spille ni hull – eller 18 hull.

– Vi kommer til å ha en lav terskel inn i anlegget for å knytte til oss flere spillere, sier Roman Krusinski.

Les også: Skylder over to millioner

Leder i Askim Golfklubb, Anne Marit Holter er meget godt fornøyd med det som er i ferd med å skje i golfmiljøet, og ønsker Roman og hans familie velkommen inn i drifta.

– Vi er helt sikker på at dette kommer til å bli bra. Vi gleder oss til å ta fatt på 2012 selv om det vil koste litt mer innsats fra medlemmene, både i komiteer og dugnad, sier Anne Marit Holter.

Medlemmer tilbake

– Jeg håper at denne avtalen vi nå har fått til vil gjøre sitt til at medlemmene strømmer tilbake til klubben. Denne nye given trenger vi og kommer til å bli positivt for oss, sier lederen i golfklubben.

Avtalen mellom grunneier og Askim GK – i sin helhet med årsavgift og rettigheter – vil bli lagt fram som en egen sak på årsmøtet i golfklubben mandag 12. desember.

Les også: Medlemsflukt fra Askim GK

(Pressemelding Askim GK)