Golfsporten er altoppslukende, og er man først bitt av basillen er det ikke lett å holde seg vekk fra golfkøllene. Barack Obama er intet unntak, og det var bare et spørsmål om tid før en republikaner begynte å bruke hans golfmani mot ham i valgkampen.

 

«FORE´ MORE YEARS?» er tittelen på Mitt Romneys valgkampnettside, som samler inn penger til hans egen valgkamp. Romney er utpeket som en av favorittene til å dytte Obama ned fra lederstolen ved valget i november neste år.

 

Under headingen er et bilde av Barack Obama og visepresident Joe Biden på treningsgreenen utenfor det hvite hus, med overskriften «1,584 holes since 2009». Dette tilsvarer 88 runder siden han ble innstilt som president for to år siden.

 

Nettstedet fortsetter med å oppfordre til et bidrag på 18 dollar til Romneys kampanje for å «sette president Obama på en permanent ferie».

 

Også Barack Obamas forgjenger i det ovale kontoret, George W. Bush er en iherdig golfspiller. Til og med krigen mot terror og «ondskapens akse» måtte noen ganger vike for en dag ute på golfbanen.

 

 

 

 

 

Se den omtalte nettsiden her: www.fortyfore.com/

 

Hva synes du om Romney-leirens påfunn? Bruk kommentarfeltet under og si din mening.