Tiger har ikke vært å se på golfbanen siden dramatiske bilulykken i februar, da han fikk alvorlige skader i høyrebeinet etter å ha kjørt ut av veien i 138 kilometer i timen.

I mai hadde Woods sin første medieopptreden siden ulykken da han ble intervjuet av Golf Digest, hvor han fortalte at han ikke hadde tenkt på noe comeback: fokuset lå bare på å kunne gå igjen på egen hånd.

De få gangene Woods har blitt fotografert i offentligheten siden, har han gått på krykker og med en stor beskyttende benskinne, men for en måned siden dukket det opp et bilde av ham hvor han stod og fulgte sønnen sin Charlie på rangen uten krykker.

Det satte i gang spekulasjoner om at tiden snart kanskje var moden for at han kunne begynne å svinge golfkøllene igjen, og søndag kveld kom endelig bekreftelsen:

«Making progress» skriver Tiger til et tre sekunder langt videoklipp, der han står på rangen med en stor kurv baller og slår et tilsynelatende klokkerent og kontrollert jernslag.

«Making progress» var det samme han skrev da han la ut en tilsvarende video i forbindelse med sitt comeback i 2017, da han hadde tilbragt flere sesonger på sidelinjen med skade i ryggen.

Det comebacket resulterte i seier i sesongfinalen på PGA-touren i 2018, den episke triumfen i The Masters i 2019, og en tangering av Sam Sneads PGA Tour-rekord på 82 seirer på PGA-touren – et av idrettshistoriens største comebackhistorier.

Søndagens korte videosnutt er allerede sett over seks millioner ganger bare på Twiter, og kollegaene hans er åpenbart fra seg av begeistring:

«Det beste jeg har sett på lang tid», skriver Thomas Bjørn.

«Men jeg tror jeg elsker dette enda mer», skriver Justin Thomas ett minutt etter å ha hyllet Rory McIroy i en annen tweet.

«Det er herlig å se Tiger svinge golfkøllen igjen. Jeg vet at han ikke holder ut at jeg har en eneste rekord, så jeg tipper at HAN nå ønsker å bli den eldste majorvinneren noensinne. La meg bare si dette: BRING IT!», skriver Phil Mickelson.

Flere spillere bemerker at de nå er henvist til å kjempe om andreplassen i PGA Tours nyoppstartede bonusprogram «Player Impact Program», der touren skal fordele 40 millioner dollar på de spillerne som har skapt mest engasjement på sosiale medier i løpet av 2021.

«Og med det ble førsteplassen i player impact-programmet tatt! Fantatsisk å se «Big Cat» svinge køllene igjen», skriver Tony Finau.

«Kom igjen PGA Tour, vi må få vite hvem som avslutter mellom 2.- og 10.-plass i PIP. Nyt de 8 millioner dollarene, Tiger», skriver Colt Knost.

«Jeg lurer på om Tiger og støtteapparatet hans ler rett før de legger ut en svingvideo, vel vitende om at hele den frie verden er i ferd med å miste det fordømte vettet sitt», fleiper Max Homa.