Tøff lørdag down under

Etter å ha gått de to første rundene på henholdsvis – 3 og par, ble lørdagen tyngre for Tonje Daffinrud. I det australske kommentatorer beskriver som «skiftende vær» ble det store endringer på leaderboardet etter tredjerunden i ISPS Handa Women´s Australian Open.  For noen gikk det oppover. For andre gikk det nedover. Dessverre for norske […]

Publisert

Etter å ha gått de to første rundene på henholdsvis – 3 og par, ble lørdagen tyngre for Tonje Daffinrud. I det australske kommentatorer beskriver som «skiftende vær» ble det store endringer på leaderboardet etter tredjerunden i ISPS Handa Women´s Australian Open. 

For noen gikk det oppover. For andre gikk det nedover. Dessverre for norske golftilhengere tilhører Tonje Daffinrud den siste kategorien. 

Fire bogeys og én dobbelbogey på de første ni ble fulgt opp av en trippel på hull ti. Deretter fikk Vestfold-jenta runden litt tilbake på sporet med en birdie. Det endte likevel +11 for dagen, dermed er Daffinrud sist av de som har klart cuten på +8.

Park jakter seier

I motsatt ende av resultatlisten har Inbee Park tatt føringen på -15. Koreaneren går ut sammen med landskvinnen Ayean Cho (-12) i lederballen søndag australsk tid. 

Marianne Skarpnord misset cuten i Adelaide, og har begynt forberedelsene til neste ukes turnering der vi ligger an til å få hele fem norske jenter til start. 

LEADERBOARD

Powered by Labrador CMS