Denne uken har verdens gjeveste tour forflyttet seg til Fort Worth, Texas, en by de fleste golffans forbinder med legenden Ben Hogan. 

Turneringen på Colonial Country Club er en av de mest tradisjonsrike turneringene på PGA Tour´en, og ble vunnet av Hogan hele fem ganger mellom 1946 og 1959.

I årets utgave av Crowne Plaza Invitational har det handlet om Kevin Na, som leder med ett slag før finalerunden. Na er 11 under par totalt, men er helt klar på at alt kan skje på søndagens runde.

– Det er utvilsomt mulig å gå veldig lavt her ute, så her er alt mulig. Men for å gå lavt på 60-tallet skal absolutt alt klaffe. Du må være god fra tee, på innspill og med putteren, sa han til pgatour.com etter runden.

Nas nærmeste utfordrer er Ian Poulter, som er ni under par når én runde gjenstår. Sammen med Rickie Fowler ble Poulter nylig stemt frem til «tourens mest oppskrytte spiller» av sine kolleger, men i likhet med Fowler ser han altså ut til å stilne kritikerne med sitt solide spill.

Jordan Spieth, som nettopp har kjøpt seg hus i nærliggende Dallas, kan til forandring sove i egen seng denne uken. Den unge texaneren ser ut til å trives godt i hjemlige trakter, og startet turneringen forrykende med en 64-runde torsdag. På fredagens runde endte han imidlertid tre over par, men på tross av dette har han nå spilt seg opp til en delt 10. plass med -6.

Med en superrunde søndag kan Masters-vinneren blande seg inn i tetkampen. Sammen med tittelforsvarer Adam Scott har han fem slag opp til teten, og er dermed avhengig av at Na svikter på oppløpssiden.

LEADERBOARD