Storturneringen WGC Bridgestone Invitational går av stabelen på Firestone Golf Club denne uken, og mange av de største verdensstjernene bruker denne turneringen som oppladning til neste ukes PGA Championship.

Mens Jordan Spieth har hatt en usedvanlig svak uke på jobben, har veteranene Jim Furyk og Justin Rose levert varene fra første stund. Med -9 totalt går duoen ut med en ledelse på to slag søndag, og en seier i denne turneringen vil ha mye å si for selvtilliten før årets siste major.

21 år gamle Spieth, som har hatt en sensasjonell sesong å langt, må finne seg i å dele 17. plassen når en runde gjenstår.

Det unge stjerneskuddet fra Texas er likevel en av de store favorittene til å sikre seieren på Whistling Straits neste uke, og sammen med Rory Mcilroy står han i oppmerksomhetens sentrum i forkant av turneringen.

Mcilroy, som nylig annonserte at han nå vil returnere til turneringsgolfen etter sin uheldige ankelskade, vil naturligvis være en av de største snakkisene i PGA Championship. Det er fremdeles umulig å spå om han vil blande seg inn i toppen, men Mcilroys turneringscomeback setter uansett WGC-turneringen på Firestone i skyggen.

Fullstendige resultater fra WGC Bridgestone Invitational finner du her.