De siste ukene har det dukket opp bilder av Tiger Woods på krykker i sosiale medier, tilsynelatende ved godt mot.

Frem til nå er det imidlertid ingen som har fått Tiger i tale om den dramatiske bilulykken i februar, men denne uken gir han endelig fansen innsikt i rehabiliteringsprosessen i et intervju med Golf Digest.

– Dette har vært noe helt annet, sier Tiger Woods om skadene etter ulykken sammenlignet med andre skader han har slitt med gjennom karrieren.

– På grunn av mine tidligere skader har jeg nå mer forståelse for hvordan rehabiliteringsprosesser er, men dette er mer smertefullt enn noe jeg har opplevd, forteller Tiger.

Rehabiliteringen er først og fremst fokusert på å gjøre høyrebeinet sterkere. Beinet fikk alvorlige skader da Tiger kjørte ut av veien i 138 kilometer i timen i Los Angeles 23. februar. Politiet mener Tiger sannsynligvis tok feil av gasspedalen og bremsepedalen da han mistet kontroll over bilen og kjørte av veien.

Woods ble operert umiddelbart etter ulykken, og ifølge Golf Digest det er fortsatt usikkert om det vil være nødvendig mer flere inngrep, eller om Woods kan forvente å få tilbake full mobilitet og styrke i beinet igjen.

På spørsmål om han tror han kommer tilbake til golfbanen igjen, svarer han:

– Fysioterapien har holdt meg opptatt. Jeg gjør rutinene mine hver dag og er fokusert på mitt fremste mål akkurat nå: å gå igjen på egen hånd. Jeg tar ett steg om gangen.

Noe som har hjulpet på motivasjonen gjennom rekonvalesensperioden, har vært den overveldende støtten han har fått fra alle kanter.

– Det har vært utrolig. Jeg har fått så mye støtte både fra folk på innsiden og utenfor golfverden. Det betyr så mye for meg og har hjulpet meg veldig mye.