Bubba Watson gikk i ball med engelskmannen Justin Rose under fredagsrunden av WGC-Cadillac Championship. De i publikum som hadde valgt å følge denne ballen skulle virkelig få valuta for pengene. Mellom dem gjorde de utrolige 17 birdies i løpet av dagen. Mark Wilson gikk også i ball med dem, men ble en ren tilskuer med sin 70-runde.

 

– De gjorde alt rett. Sammen stod de for noe av den beste golfen jeg har sett, sa han.

 

– Kanskje de hadde skåret hullet litt større, var Rose sin forklaring på hvorfor alt rullet i for han og Bubba.

 

På slutten av runden var det bare en eagle som skulle separere Watson fra Rose, og gi ham en ett-slags ledelse til «moving day» lørdag. Watson kunne signere for en utrolig runde på 62 slag, ti under par, og ligger med det 12 under totalt. Slaget bak Justin Rose igjen ligger lederen fra første runde, Adam Scott på ti under. På fjerde- og femteplass finner vi de to skandinavene Peter Hanson og Thomas Bjørn.

 

Til tross for den sterke vinden var det flere lave scorer på Dorals «blå monster». Snittscoren var 69,9, nærmere tre slag bedre enn åpningsrunden. Torsdag var det 12 scorer på 60-tallet, fredag var det 31. Tiger Woods gikk en solid bogeyfri 67-runde (-5), men tapte likevel terreng til toppen av leaderboardet. Woods klatret til 15. plass, men ligger syv slag bak Bubba.

 

– Dette var uten tvil den høyeste scoren jeg kunne levert i dag, sa Woods som spilte bra fra tee til green, men slet med å konvertere bra slag til birdies.

 

Rory McIlroy spiller sin første turnering som verdensener, og er ti bak teten etter sin 69-runde.

 

 

 

(Kilder: golf.com/pgatour.com)