Ved kysten i Murcia-regionen, ti mil sør for Alicante, har mange nordmenn allerede funnet sitt drømmested. Flere vil gjøre det i tiden som kommer. Boligprisene er på vei opp, nye prosjekter lanseres på løpende bånd, og interessen i markedet øker for hvert kvartal.

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort har i over ti år vært en favoritt blant boligsøkende nordmenn i området. Her nyter du en avslappet livsstil i koselig atmosfære med nærhet til det meste. Resorten tilbyr en flott miks av rekkehus, villaer og leiligheter.

Her er 18-hulls golfbane, spa-hotell med stort aktivitetstilbud, flere kaféer, restauranter og barer, dagligvarebutikk, tennis- og padeltennis samt mange bassengområder. Alt er åpent året rundt, og du kan alltid føle deg trygg med vakthold 24 timer i døgnet.

Kystbyen Los Alcázares

I den lille kystbyen Los Alcázares er nå flere prosjekter under oppføring bare få hundre meter fra strendene ved Mar Menor og sentrum av byen. God beliggenhet og moderne boliger gjør stedet attraktivt for mange.

Her får du fremdeles mye for pengene, og mange utbyggere inkluderer for eksempel takterrasse, garasje og privat svømmebasseng i prisen. Det som bygges er av god standard med moderne materialer og flott finish.

Med Serena Golf har du 18-hulls golfbane i nabolaget og flere baner nær deg. I byen finner du utallige kaféer, restauranter og barer – også langs den innbydende strandpromenaden.

La Manga-området

Noen kilometer lenger sør finner du flere flotte kyststeder samlet under ett navn: La Manga-området. Her er La Manga Club, en 5-stjerners golf- og livstilresort som i januar igjen ble valgt til Europas beste golfresort for syvende året på rad. Her er Mar de Cristal og Playa Paraiso, to nydelige strandområder nede ved Mar Menor. Her er Cabo de Palos, en autentisk spansk fiskelandsby med koselig båthavn. I tillegg har du selve La Manga, med sine lange, nydelige sandstrender. Fra den to mil lange landtungen som strekker seg nordover mellom Middelhavet og Mar Menor, kan du både se soloppgangen og solnedgangen speile seg i vannet.

Sol og aktiviteter

Felles for alle stedene og prosjektene er det fantastiske klimaet. Den kystnære delen av Murcia-regionen har 315 soldager i året og en behagelig snittemperatur på 18 grader. Det innbyr til mye mer enn sol, bad og golf.

I området finner du alle typer servering, fra sommerens strandbarer til flotte internasjonale restauranter. Vannsport, dykking, tennis, padel-tennis, go-kart og turer i fjellet er bare noen av de tilgjengelige aktivitetene.

Innenfor kort kjøreavstand har du to store shoppingsentre; Espacio Mediterraneo og La Zenia Boulevard. Og for deg som liker storbyliv, er den historiske havnebyen Cartagena og regionhovedstaden Murcia bare 20-30 minutters kjøretur unna.

Et trygt boligkjøp

– Murcia-regionen passer like godt for alle, uansett alder. I tillegg er gater og strender godt tilrettelagt for rullestolbrukere, sier Mona og Tom Wergeland.

Wergeland & Partners er i dag én av de ledende boligformidlerne til skandinavere på Costa Cálida. Ekteparet har bodd i området siden 2004, og har opparbeidet seg stor lokalkunnskap og et nettverk av nøye utvalgte samarbeidspartnere.

– Boligkjøp i utlandet er nytt og ukjent for mange. Derfor leder vi kjøperne gjennom hele prosessen, og er tilstede både før, under og etter salg. Vi kjenner områdene og utbyggerne, snakker spansk og bidrar med vår kunnskap slik at kjøpsprosessen blir trygg og enkel.

 

Kontakt:

Mona og Tom Wergeland

Wergeland & Partners

post@wop.no

Tlf. +34 690 069 719

wop.no