Fredag satte Mariell Bruun fra Larvik ny banerekord – 65 slag –  på vakre Tyrifjord GK, i dag ble det en runde på 70 slag.

 

– Jeg er litt skuffet over avslutningen, men er fornøyd med å komme inn på minus to for dagen, sier Mariell Bruun til Norsk Golf . Hun synes det er helt greit at hun har en solid luke i toppen, og kjenner ikke på det ekstra presset som lett følger en stor ledelse.

 

– For min del er det bare å ta et slag av gangen. Jeg tenker ikke så mye på score eller hvordan jeg ligger an akkurat nå. Jeg er uansett fornøyd med å ha kommet meg under par igjen.

 

Lørdag vartet værgudene opp med regnvær fra morgenen av, men da jentene hadde tre hull igjen tittet solen frem.

 

– Det var vanskeligere forhold i dag, så jeg var imponert over meg selv at jeg klarte å være tre under par etter ni hull. Det hadde jeg ikke helt forventet, jeg ser på de hullene som vanskeligere. Greenene var litt tregere, det la jeg raskt merke til, for jeg puttet mye kort. På back nine skulle jeg sette inn støtet og gå enda lenger under par, og det gikk fint helt frem til det 17. hullet, oppsummerer Larviksjenta.

 

 

 

Karoline Stormo (bildet) som i går slo til med en 66-runde, hadde ikke samme flyt i dag. 75 slag ble det på jenta fra Tvedestrand, men hun holder andreplassen, to slag foran Celine Borge (Vestfold GK), Michelle Forsland (Oppegård GK) og Camilla Vik (Oslo GK) som alle ligger på par før siste runde.

 

I morgen handler det om kongepokal, og Mariell Bruuns strategi  er klar: 

– Gjøre det samme jeg har gjort de tre andre dagene!