Avisen skriver at planen innebærer at man kan flytte turneringen til Gleneagles på kort varsel. Gleneagles var arrangør også sist gang Ryder Cup gikk av stabelen på europeisk jord i 2014.

Nyheten kommer kort tid etter at det ble avfyrt skudd på Paris-flyplassen Orly forrige uke. Hendelsen blir etterforsket som en terrorhandling.

Dagen etter episoden uttalte en nær kilde til The Scottish Sun at de amerikanske spillerne «allerede var utrolig nervøse over at Ryder Cup skal spilles i Frankrike før gårsdagens hendelse inntraff».

Ryder Cup 2018 skal etter planen gå av stabelen på Le Golf National’s Alabatros Course drøye tre mil utenfor sentrum av Paris.

Avisens kilder i det skotske politiet hevder at politiet i Skottland allerede er involvert i planer om å flytte turneringen. Assisterende sjef for politiet i Skottland, Bernard Higgins, sier de ikke er blitt kontaktet av European Tour.

– Våre politistyrker planlegger to store golfturneringer på Gleneagles, The European Sport Championships i 2018 og Solheim Cup i 2019.

En talsmann for Ryder Cup Europe avfeier også påstandene til avisens kilder.

– Vi jobber nært med alle aktuelle aktører i Frankrike for å sikre en trygg og vellykket Ryder Cup på Le Golf National i September 2018.

USGA har ikke ønsket å kommentere saken til The Scottish Sun.