Storspill av Lund i Skottland

Karoline Lund har hatt en fott første runde i Skottland. Etter dag én av Ladies Scottish Open ligger det norske stortalentet på delt fjerdeplass. Ett slag bak trioen i tet.

Publisert

Caddie Andreas Thorp fortalte oss allerede før dagens første runde at Karoline Lund er en spiller vi bør følge med. At potensialet er enormt og at det viktigste for 19-åringen er å få spilt så mange turneringer som mulig og lære seg å kjempe i tet. 

Og etter første dag av Ladies Scottish Open er nemlig Lund helt i toppen og ligger på delt fjerdeplass med fire slag under par. Lederne, en trio fra Sør-Korea ligger kun ett slag foran.

En god dag ble avsluttet med tre birdies på de siste seks hullene og Lund kom seg unna med kun to bogeys på dagens runde. 

To andre norske har også vært i aksjon i turneringen, Marianne Skarpnord ligger også i god posisjon. 32-åringen ligger ett slag under, men har i skrivende stund tre hull igjen av første runde. 

Siste norske, Caroine Martens, fikk en tøffere dag på jobb. Martens ligger 9 slag over par etter å ha fullført første runde. 

Turneringen fortsetter fredag. 

Powered by Labrador CMS