Tutta om barn kombinert med golf: – Alt lar seg gjøre

Gladnyhet til det norske golfpublikum. Suzann Pettersen (35) åpner for å kombinere golfkarrieren med å få barn. Det kan bety mange flere år med Tutta på LPGA-touren.

Publisert

Det var lenge ryktet at Tutta kom til å legge opp etter OL i Rio, men i et intervju med Aftenposten i slutten av 2014, åpnet hun for å fortsette karrieren også etter De olympiske lekene.

Les også: Tutta åpen for å forlenge karrieren 

I et klipp fra hennes kommende dokumentarserie på TV2, som ble vist i lørdagens episode av «God Kveld Norge», forteller hun nå at hun ikke er fremmed for tanken med å kombinere golfkarriere med å bli mor. I innslaget så man også da forloveden, Christian Ringvold, gikk ned på kne foran Tutta – og TV-teamet – på badet hjemme i Orlando.

– Vi har lekt med tanken på hvordan man kanskje skal kombinere familie og min karriere, og alt lar seg gjøre, sier Tutta til TV2.

(Klippet kan ses her – krever innlogging til TV2 Sumo)

Les også: – Suzann Pettersen skal gifte seg

Flere kvinner har lykkes i å kombinere golfkarrierer med å bli foreldre tidligere. Det mest kjente eksempelet er skotske Catriona Matthew, som vant Women’s British Open som 40-åring i 2009 – bare 11 uker etter at hun hadde blitt tobarnsmor.

Powered by Labrador CMS