Titleist Tour´en har forflyttet seg til Haugaland Golfklubb, hvor det spilles matchplay i helgen.

Matchturneringen spilles over tre dager. Det spilles om samtlige plasseringer, så alle får dermed spilt to runder slagspill og tre runder matchspill.

Det har allerede blitt spilt 36 hull slagspill, og dette danner grunnlaget for matchoppsettet. De åtte beste spillerne i hver klasse spiller om plassene 1-8, og slik er også puljene delt inn videre nedover resultatlistene.

I GU19-klassen var Jarand Ekeland Arnøy fra Fana helt overlegen i kvalifiseringen. Med én under par totalt vant han slagspillet med hele 11 slags margin til nærmeste utfordrer, Kevin André Wright fra Drammen.

Arnøy møter Anders Ottersland Granøy i første runde, mens Wright utfordrer Anders Baumann til match.

Blant gutta i GU15-klassen var det Christian Kahrs Skaale som var best i slagspillet. I likhet med Arnøy representerer han Fana Golfklubb, og med fem over par totalt var han to slag bedre enn Bård Skogen og Halvor Gressum Pettersen på en delt andreplass.

I klassen for de eldste jentene, JU19, var Synne Lauritzen fra Skjeberg best innledningsvis. Med ti over par totalt vant hun kvalifiseringen med minste mulige margin ned til Karoline Stormo på andreplass. Lauritzen møter Kristin Simonsen i første runde, mens Stormo spiller mot Sandra Nordaas.

Blant de yngste jentene er det kun åtte deltagere, så her får med andre ord alle spillerne være med i pulje én. Madelene Stavnar imponerte med en totalscore på +4, og vant kvalifiseringen med seks slag over Tina Mazarino fra Kjekstad.

Norskgolf.no kommer tilbake med resultater fra første dag av matchplay.

LEADERBOARD