Det skriver bloggen No Laying Up, som har vist seg å være treffsikre i rykter fra tourens innerste sirkel tidligere.

De skriver at Rory McIlroy kommer til å stille med helt nye køller i bagen når europatour-turneringen BMW South African Open slår i gang 12. januar – en turnering for øvrig også Espen Kofstad er forventet å spille.

TaylorMade-driveren skal være skiftet ut til Callaway Epic Sub Zero-driver, som ennå ikke er offisielt lansert fra Callaway, men som det likevel allerede har dukket opp flere bilder av

Nike-bladkøllene er byttet ut til fordel for Callaway Apex MB-jern, mens Scotty Cameron-putteren visstnok skiftet ut med en Odyssey-putter.

Hvis det stemmer, vil det være første gang i karrieren at McIlroy spiller med Callaway-køller. McIlroy var Titleist-spiller både som amatør og i sine seks første år som profesjonell. I følge No Laying Up kommer McIlroy til å spille med Titleist-wedger og Pro V1x-ball i Sør-Afrika – to produkter han kjenner godt fra tidligere.

Da Nike kunngjorde at de skulle forlate golfkølle-og ball-produksjonen, var Rory McIlroy raskt ute med å sikre seg tre års forbruk av Nike-baller. Nord-iren sa i fjor høst at det å finne en ny av ball er den største utstyrsendringen han må gjennom. Det ser imidlertid ut til at han bare trengte noen måneder på seg.

NB! McIlroy kommer til å fortsette å ikle seg Nike-klær og sko, uavhengig av hvilke køller han velger for 2017-sesongen.